Praktijk info


Praktijk info


Adres:

Coevorden:

InMens Coevorden

Burgemeester Feithsingel 2

7742 BP Coevorden


Meppel:

Mensendieck Meppel

Zuiderlaan 146

7944 EJ Meppel


Hoogeveen:

Oefentherapie De Vrije Vogel

Brasem 3

7908 WB Hoogeveen


Oefentherapie Hoogeveen

De Elbe 3

7908 HB Hoogeveen


E:info@oefentherapiedevrijevogel.nl

Url:www.oefentherapiedevrijevogel.nl

Klachtenregeling:

Uiteraard doe ik als oefentherapeut mijn uiterste best om mijn vak goed uit te oefenen. Wanneer u toch een klacht heeft kunt u, omdat ik aangesloten ben bij het klachtenloket paramedici,van de volgende regeling gebruik maken:

Om te beginnen is het raadzaam het gesprek aan te gaan met uw oefentherapeut zelf, ik ben altijd bereid hier tijd voor vrij te maken en samen te zoeken naar een oplossing.

Het kan zijn dat een gesprek geen of niet voldoende oplossing biedt. Of er is een goede reden om geen gesprek aan te willen gaan. Dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure. De Klachten- en geschillenregeling Paramedici, biedt u een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Klik hier om naar de website van het klachtenloket paramedici te gaan voor nadere informatie, het meldformulier en uitleg over de procedure. Komt u er niet uit of heeft u nadere vragen, dan is het ook mogelijk om het klachtenloket via de mail of telefonisch te benaderen. Voor vragen of meer informatie: e: info@klachtenloketparamedici.nl

t: 030 310 09 29 (bereikbaar van ma t/m vr 9.00 tot 12.30 uur)


De vrijheid die voor ieder mens haalbaar is, is het leren vinden en volledig benutten van de mogelijkheden die zijn of haar lichaam in zich draagt.


Dagmar de Vogel,

Oefentherapeut Mensendieck