over Dagmar  Wie is uw therapeut?

"Mijn naam is Dagmar de Vogel en ik ben sinds 1994 afgestudeerd oefentherapeut Mensendieck. En dat is aangevuld met vele cursussen en opleidingen zoals o.a.hypnotherapie, Slaapoefentherapie, de Epihora Methode en binnenkort Herleva ademcoach.

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door het wonder dat ons menselijk lichaam is. Het is een ongeƫvenaard apparaat dat ieder van ons een unieke vorm geeft.En het is mijn passie mensen te helpen de vermogens van dit lichaam tot hun beschikking te hebben en het bewust te kunnen inzetten voor hun eigen welzijn."

"Ik ben enthousiast, leergierig en bevlogen en vol bewondering voor het menselijk lichaam en geboeid door de wisselwerking met onze geest. Er is nog zoveel te ontdekken! Daarom doe ik regelmatig met veel plezier aan na- en bijscholing" 

"Wat ik heb geleerd, ontdekt en zelf ervaren gebruik ik ten dienste van inzicht, bewustwording en daardoor uiteindelijk zelfredzaamheid. Dat vind ik het mooiste aan mijn werk. Dat ik mag geven dat iemand het zelf kan. "

"De natuur is een grote inspiratiebron, een rustig ritme, overgave aan de seizoenen en de manier waarop alles elkaar voedt en draagt is iets waar we veel van kunnen leren. Een behandeling buiten vind ik ook heel waardevol."

"Omdat iedereen uniek is ben ik erg benieuwd naar uw verhaal, uw vraag en wat ik voor u zou kunnen betekenen. Mail of bel mij als u daar zelf ook nieuwsgierig naar bent, u bent van harte welkom!"

unsplash